Kontakt os på telefon:​ +45 75 16 80 37​ eller e-mail: dt@dansktraemel.dk

  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Svenska
  • Nynorsk

Kutterspån

Kutterspån är mindre spån som i vårt fall kommer från träslaget bok. Dessa spån har flera användningsområden. De har bland annat använts under många år som isoleringsmaterial i stugor och hem runt om i världen. Idag finns det flera alternativ när det kommer till just isolering men få är lika bra för miljön som gamla goda kutterspån. Förutom isolering så passar kutterspån utmärkt att använda som stallströ. Stallboxen får en härlig och frisk doft samtidigt som den blir bekvämare för djur som exempelvis hästar, kor och grisar.

 

Spån från bok

Eftersom våra kutterspån kommer från just bok så har de en bättre uppsugningsförmåga än exempelvis gran och ek. Denna egenskap gör att våra kutterspån även går att använda för uppsugning av fukt och vätska. När vätskan väl har fastnat på våra kutterspån så blir det enklare att rengöra efteråt. Det är även en bra egenskap att ha om spånen ska användas som isolering.

 

Helt rena produkter av högsta kvalitet

Alla produkter du köper från oss är fria från kemikalier och andra ämnen som exempelvis lim, bark och harts. Dessutom så har alla spån och flisor vi erbjuder värmebehandlats, vilket innebär att de nästan är helt sterila. Vi genomför regelbundet analyser för att upptäcka mögel, jäst och groddar och vi ser även till att kvalitetskontrollera våra produkter. På så sätt kan vi säkerställa att vi alltid levererar en produkt som håller högsta möjliga kvalitet.

 

Perfekt att använda som stallströ

Kutterspån fungerar även utmärkt att använda som stallströ, både på grund av sin uppsugningsförmåga men även då det minimerar frekvensen av mastit hos bland annat kor. Har du frågor eller undrar du vilket kutterspån pris vi har så är det bara att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig mer än gärna och kan ofta hitta lösningar som passar just din situation. Du kan enkelt köpa stora volymer med kutterspån från ren rå bok genom oss på Dansk Træmel. Oavsett om du vill ha kutterspån i bal eller i flera mindre påsar och paket så kan vi fixa det åt dig.

Dansk Træmel

CVR: 32309771

Gl. Lifstrupvej 3, Esbjerg

Find vej med Google Map

Telefon: + 45 7516 8037

E-mail: dt@dansktraemel.dk